cazare predeal in padure

Wiki Article



cazare predeal mic dejun
Hotel Carpați delivers access to a spa region plus a restaurant providing Romanian Delicacies, 5577 feet within the closest ski slope in Predeal.

Dacă ești interesat de cazare la căsuțe în copac, cu siguranță cauți o cazare inedită pentru a petrece o vacanță altfel.

Situata intr-o zona linistita a orasului, pe un platou intins aflat la intrarea dinspre Bucuresti in oras, CasaTudor este locul ideal pentru a va petrece clipele de neuitat la munte. Vederea superba spre Muntii Baiului si ...

The location was good as well as the home was large enough for us. Also the breakfast was so various and clean. The receptionist was a really helpful and useful dude.

Pentru o vacanță reușită și o stare de spirit bună, aveți nevoie de o atmosferă plăReduceă și de un aer proaspăt și curat. Soluția ideală este să confrontți o cazare la munte în România, unde vă veți refugia de la rutina zilnică.

Folosim cookies. Dacă continui să folosești acest internet site Internet, ești de acord cu utilizarea lor. Află mai multe / De acord

• Faci parte din clubul exclusiv al pasionatilor de calatorii Adresa de e mail nu este completata corect Vreau sa intru in club   Direct Bookinglanga tine de la rezervare pana la cazare

Harmonie este o destinatie de vis, iar Casele in copac si Observatorul fac ca visul unui copil sa devina realitate, sa poata fi trait ca adult .

Direct Booking isi doreste sa devina cel mai utilizat magazin de turism on the net din Romania, punand in legatura directa hotelierul cu turistul, la cele mai mici preturi.

Alegerea perfecta pentru o vacanta la munte! Hotelul Atrium Panoramic este cazare predeal de craciun situat in apropierea centrului orasului Predeal pe drumul catre Cabana Trei Brazi. Inconjurat de frumusetea peisajului montan hotelul este dotat cu cele mai moderne facilitati si servicii treatment vor transforma sejurul dumneavoastra intr-o vacanta placuta.

An excellent cazare predeal langa partie clabucet area if you need to stay in Predeal. The placement of the hotel is over a hill from this mountain vacation resort, the perspective can also be wonderful. I traveled below for do the job, but I'd personally selected it all over again for many vacation cazare in apartament predeal days.

Trebuie să vă uitați nu numai la locație, confort și ambianță, ci și la modul în treatment hotelul are grijă de starea dumneavoastră. Mai jos veți afla mai multe găsi lista cu hoteluri, complexuri și pensiuni unde puteți experience o cazare cu tichete de vacanță la munte din România. În aceste locuri veți fi copleșiți de o atmosferă uimitoare.

Vila dispune de 8 camere, din care 6 camere cu baie proprie, un dwelling cu semineu iar pe terasa acestuia regasiti ciubarul si cu sauna. Toate acestea au vedere catre muntii Bucegi. Tot la parter este si bucatarie complet ...

Căsuța din copac dispune de bucătărie utilată, WiFi și o terasă din lemn treatment te encounter să te simți cu adevărat cazare in copac predeal în inima naturii, printre copaci. Animalele de companie sunt permise.

Report this wiki page